OM FÖRETAGET

AFFÄRSIDE

Gustafs Taxibåtar och Events AB erbjuder snabba, säkra och miljövänliga sjötransporter inom Stockholms skärgård. Vi transporterar personer eller gods till konkurrenskraftiga priser.
Vi erbjuder skärgårdsupplevelser och intressanta arrangemang för bofasta, turister och företagskunder.
Personlig service, lyhördhet mot våra kunder och hög tillgänglighet har högsta prioritet för oss

KONTAKT

Gustavus Taxibåtar & Events AB
(Faktureringsadress)
Orgnr:556884-3162
C/o Carlsén
Södervägen 2B
S-18769 Täby
Hemmahamn M/s Diana:
Villa källhagen Gästbryggan
Djurgårdsbrunnsvägen 10
115 27 Stockholm

Kontakt
Mobil: 08-996288
Mail: info@gustafstaxibat.se
World wide web:gustafstaxibat.se
Facebook: https://www.facebook.com/GustafsTaxiboats
Betala
Bankgiro:639-6089
Swish:1233138831
Iban-nummer: SE4150000000053661014412
Bic-kod: ESSESESS

Gustavus Taxibåtar & Events AB  är momsregistrerat
och innehar F-skattesedel.

BAKGRUND

Gustafs Taxibåtar & Charter startade sin verksamhet i form av en Enskild firma inför säsongen 2010.
Taxibåten M/s Diana inköptes 2009-12  av  http://www.rederimalarstaden.se/ i Västerås för att användas i verksamheten.  Taxibåten M/s Diana byggdes 1964 på Fisksätra varv utanför Stockholm. Hon har därefter gått som taxibåt på Nämdö fjärden, Ladholmen, i Stockholms ytterskärgård fram till
hösten 2006 då hon kom till Västerås och Rederi Mälarstaden.
Mitt första namn är John och mitt andra namn är Gustaf som firman är döptes efter. Jag har varit verksam mellan 1995 -2008  inom IT-branschen som systemutvecklare och databasadministratör och har en högskoleutbildning inom IT, Jag har även en gång i tiden utbildat mig till kock och jobbat med  detta under en period. Jag har även kört buss för SL och kör Taxi för Taxi Stockholm så jag är van att ge bra service och tycker om att möta människor.
Efter 12 år som IT-konsult åt banker och försäkringsbolag var mitt behov stort av att hitta på någonting som gav mig större frihet och möjlighet att vara ute mer på sjön och i naturen.  Med tanke på att fler nybyggen av bostäder i Stockholm ligger nära vatten och att hela Stockholm så att säga flyter på vatten så tyckte jag det var märkligt att det inte fanns fler taxibåtar som var tillgängliga och i trafik. Trafiksituationen i Stockholm är ansträngd och tanken på avsaknaden av köer på vattnet kändes uppmuntrande,
Jag tjänstgjorde som militär båtchef på KA 1 i början av 80-talet och fick då en gedigen utbildning, mycket praktik och god lokalkännedom i Stockholms skärgård . Mina semestrar har jag gärna tillbringat med segling där . Jag innehar Fartygsbefäl klass 8 examen  och godkänt läkarintyg för sjöfolk och vad som krävs för att köra taxibåt med max 12 passagerare.